OM CARS BY HASAGER

Velkommen til Cars By Hasager. Firmaet er ejet og drevet af Kent Hasager.
Cars By Hasager blev til i starten af 2020 hvor Kent overtog henholdsvis Brandsen biler Randers og Schølers Auto. Cars By Hasager er ikke kun et autoværksted – Virksomheden består af autoværksted og biludlejning. Værdierne hos Cars By Hasager er at tilbyde ekstraordinær service til priser hvor alle kan være med. Der sættes en stor ære i at levere den bedst mulige oplevelse og kvalitet ved alle vores services. Er du interesseret i alt høre mere om hvordan Cars By Hasager kan hjælpe dig, skal du endelig kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i alt høre mere om hvordan Cars By Hasager kan hjælpe dig, skal du endelig kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Cars By Hasager tilbyder alt fra biludlejning og et top professionelt autoværksted, der er klar til at hjælpe dig. Kontakt os og hør nærmere.

Professionelt autoværksted i Randers

Hos Cars By Hasager bliver din bil serviceret på et professionelt værksted. Ring og book en tid på vores værksted allerede i dag.

Reparation af bilen

Hos Cars By Hasager klare vi alle former for reperationer på din bil. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Service på bilen

Er bilen ved at trænge til et service? Hos Cars By Hasager står vi klar til at servicere din bil. Kontakt os og bestil tid til dit næste service.

Kontakt os for yderligere information

Lej en bil til billige priser her hos os, uanset i hvor lang en periode der er tale om. Vi har en række forskellige udlejningsbiler til rådighed, som alle er driftssikre og velholdte.

​Kunne du tænke dig at høre mere om biludlejning og mulighederne for en lejeaftale, så er du velkommen til at kontakte os.