Brugte biler

Hos Cars By Hasager sælger vi også brugte biler

Brugte biler til salg lige her på siden

Drømmer du om at få en ny bil? Hvorfor så ikke købe en brugt og spare gode penge? Hos Cars By Hasager har vi et stort udvalg af brugte biler til salg for enhver smag. Vi har stor erfaring inden for faget, så vi kan tilbyde professionel rådgivning på mange områder. Vi er beliggende i Randers, men servicerer også gerne kunder fra Bjerringbro, Hobro eller andre omkringliggende byer.


Det er ingen hemmelighed, at det typisk er en dyr fornøjelse at investere i en ny bil. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter brugte biler, da du således har mulighed for at spare mange penge. Vi forhandler et bredt udvalg af gode og billige brugte biler, som alle har en masse gode kilometer tilbage i sig.

Brugte biler til salg i Randers

Vi har et større udvalg af brugte biler til salg, som typisk ligger mellem 15.000-30.000 kroner. Hos os er du garanteret en god pris hver gang, uanset hvilken bilmodel du investerer i. Alle brugte biler kan købes med 0 kr. i udbetaling med afvikling tilpasset din økonomi. Vi har kun én betingelse. Du må ikke være i RKI.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af brugte biler til salg, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi har altid et godt tilbud klar til dig.

40 33 86 81

info@carsbyhasager.dk

Frederiksdalvej 2a, 8940 Randers

Professionelt værksted

Hos Cars By Hasager bliver din bil serviceret på et professionelt værksted. Book en tid på vores værksted allerede i dag.

Reparation af bilen

Hos Cars By Hasager klare vi alle former for reperationer på din bil. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Service på bilen

Er bilen ved at trænge til et service? Hos Cars By Hasager står vi klar til at servicere din bil. Kontakt os og bestil tid til dit næste serivce.