Cars By Hasager tilbyder biludlejning

Er du på udkig efter et professionelt autoværksted i Randers eller omegn, som kan hjælpe med alt fra service af bilen, dækskift og reparation af bilen – så er der kommet til det rette sted.

Hos Cars By Hasager kan vi hjælpe dig med det hele. Din bil er i gode hænder ved os, på vores professionelle værksted. Er du interesseret i at at høre hvodan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Cars By Hasager tilbyder vi lave værkstedspriser uden du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i alt høre mere om hvordan Cars By Hasager kan hjælpe dig, skal du endelig kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Driftssikre udlejningsbiler til lave priser

Vi står klar til at servicere alle kunder, der ønsker at gøre brug af driftssikre udlejningsbiler, som kan køre fra A til B til lavest mulig pris. Hos os er det muligt at leje en bil i blot én enkelt dag, eller du kan leje den i en længere periode.​

Medlem af Dansk Bilbrancheråd

Vi er medlem af Dansk Bilbrancheråd, som er din sikkerhed for, at du er i helt trygge hænder, når du samarbejder med os. Vi har stor erfaring i branchen og deler gerne ud af vores ekspertviden i forbindelse med udlejningsbiler. Du vil derfor altid blive rådgivet i forhold til det bedste valg afhængigt af dine behov.

Cars By Hasager tilbyder alt fra biludlejning og et top professionelt autoværksted, der er klar til at hjælpe dig. Kontakt os og hør nærmere.

Professionelt autoværksted i Randers

Hos Cars By Hasager bliver din bil serviceret på et professionelt værksted. Ring og book en tid på vores værksted allerede i dag.

Reparation af bilen

Hos Cars By Hasager klare vi alle former for reperationer på din bil. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Service på bilen

Er bilen ved at trænge til et service? Hos Cars By Hasager står vi klar til at servicere din bil. Kontakt os og bestil tid til dit næste serivce.

Kontakt os for yderligere information

Lej en bil til billige priser her hos os, uanset i hvor lang en periode der er tale om. Vi har en række forskellige udlejningsbiler til rådighed, som alle er driftssikre og velholdte.

​Kunne du tænke dig at høre mere om biludlejning og mulighederne for en lejeaftale, så er du velkommen til at kontakte os.