Biludlejning

Vi tilbyder billig biludlejning

Cars By Hasager tilbyder biludlejning

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder billeje? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Cars By Hasager kan du leje en bil til en billig pris. Vi tilbyder biludlejning til alle kunder i og omkring Randers, Bjerringbro, Hobro, Grenå, Fyn, Ålborg, ja hele Danmark

Vi tilbyder udlejning af:
– Personvogn
– Varevogn
– Flyttevogn

Driftssikre udlejningsbiler til lave priser

Vi står klar til at servicere alle kunder, der ønsker at gøre brug af driftssikre udlejningsbiler, som kan køre fra A til B til lavest mulig pris. Hos os er det muligt at leje en bil i blot én enkelt dag, eller du kan leje den i en længere periode.​

Vi er medlem af Dansk Bilbrancheråd, som er din sikkerhed for, at du er i helt trygge hænder, når du samarbejder med os. Vi har stor erfaring i branchen og deler gerne ud af vores ekspertviden i forbindelse med udlejningsbiler. Du vil derfor altid blive rådgivet i forhold til det bedste valg afhængigt af dine behov.

Kontakt os for yderligere information

Lej en bil til billige priser her hos os, uanset i hvor lang en periode der er tale om. Vi har en række forskellige udlejningsbiler til rådighed, som alle er driftssikre og velholdte.

​Kunne du tænke dig at høre mere om biludlejning og mulighederne for en lejeaftale, så er du velkommen til at kontakte os.